Voor het bemiddelen van een AOV vragen wij €400,-.

Daarnaast vragen wij per maand een vergoeding voor het beheren van de verzekering. Deze vergoeding is verschuldigd na het tot stand komen van de verzekering en is afhankelijk van de dienstverlening waar u gebruik van heeft gemaakt tijdens het afsluitproces.

  • Optie 1: U heeft direct online de arbeidsongeschiktheidsverzekering bij ons afgesloten
    • De vergoeding bedraagt €6 per maand
  • Optie 2: U heeft ons advies gevraagd bij het tot stand komen van de verzekering
    • De vergoeding bedraagt €12,50 per maand, met een 3-jarig abonnement

Na deze drie jaar bekijken wij of u voordeliger over kunt stappen naar een andere arbeidsongeschiktheidsverzekering die op dat moment bij uw persoonlijke situatie past. 

U kunt na deze drie jaar tevens besluiten om deze dienstverlening om te zetten in een abonnement van €6,- per maand zonder advies of €12,50 per maand met advies. 

Wij houden u op de hoogte van wettelijke wijzigingen, zolang uw abonnement loopt bij neemgeenrisico.nl. U kunt ons tijdens deze periode benaderen voor het wijzigen van uw polis.  

Een enkele keer krijgen wij de vraag of er ook een AOV afgesloten kan worden zonder een vergoeding voor het beheren van de verzekering. Dat gaat helaas niet. De vergoeding kan uitsluitend beëindigd worden als het beheer wordt overgenomen door een andere tussenpersoon door middel van een zogenaamde intermediairwijziging.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer: 06-30613393.U kunt ook een e-mail sturen naar: info@neemgeenrisico.nl

Wat kost het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering?