In vier stappen begeleiden we u naar het maken van de juiste keuze voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Stap 1    Betreft het selecteren van uw beroep(sklasse) en uw leeftijd.

Stap 2    U krijgt uw indicatieve premie te zien. Als u verder wilt gaan met de aanvraag van uw premie, gaat u naar stap 3.

Stap 3    Door het beantwoorden van de vragen, wordt u begeleid in uw keuze naar de verzekering die bij u het beste past.

Stap 4    Bent u het eens met het voorstel dat wij gedaan hebben voor uw situatie? Dan kunt u hier de online AOV afsluiten en uw betaling voldoen.

Wij helpen u met het kiezen van de juiste AO-verzekering. Daarbij is het goed voor u om te weten dat wij met gecertificeerde adviseurs werken die ruime ervaring hebben in het adviseren van zzp’ers en zelfstandig ondernemers. U bent hierdoor verzekerd van deskundig advies. We werken samen met de beste verzekeraars van het land die de meest uitgebreide voorwaarden bieden. Misschien zijn dit niet de goedkoopste verzekeraars; toch bent u bij ons altijd verzekerd van een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer: 06-30613393.U kunt ook een e-mail sturen naar: info@neemgeenrisico.nl

       Het kiezen van een AOV, arbeidsongeschiktheidsverzekering