Wij van neemgeenrisico.nl hebben de missie om iedereen aan een AOV te helpen en met zoveel mogelijk ondernemers het gesprek aan te gaan waarom een AOV een goede en betaalbare oplossing kan zijn. Hier zijn wij dusver aardig in geslaagd!

Heeft u op dit moment een arbeidsongeschiktheidsverzekering en heeft u op dit moment geen uitkering? Wij kunnen dan een lagere premie garanderen dan bij uw huidige verzekeraar. Helaas kunnen wij dat niet doen als u toevallig al bij dij die ene verzekeraar zit.

Dus; heeft u een AOV en wenst u niet het hele proces met gezondheidsvragen, keuringen en dergelijke door te lopen, dan kunt u bij ons eenvoudig overstappen. De lagere premie die u moet betalen overleggen wij met de maatschappij, omdat wij graag het grootste voordeel voor u willen halen. Als u nu aansluit tot 01-04-2018 kunnen wij garanderen dat u geaccepteerd wordt! Daarnaast heeft u een clausule of een uitsluiting op uw polis. Uiteraard nemen wij deze mee op uw nieuwe polis.

Heeft u een beroep met kantoorwerkzaamheden en bent u maximaal 61 jaar? Dan kunnen wij u zeer eenvoudig verzekeren en telt deze aanbieding ook voor u!

Voldoet u aan een van de onderstaande voorwaarden; reageer dan zo snel mogelijk!

  • Het verzekerde bedrag is maximaal €75.000
  • Het verzekerde bedrag mag niet hoger zijn dan 80% van het gemiddelde bruto inkomen over de afgelopen drie jaar.
  • Als u een zwaar beroep heeft, telt dit voorstel niet. (twijfelt u hierover, neem dan contact met ons op).
  • De maximale acceptatie leeftijd is tot 55 jaar.
  • De aanvraag bevat geen risicoverzwaring ten opzichte van de huidige polis.
  • De huidige AOV is niet langer dan 10 jaar afgesloten.

Wij horen graag snel van u en hopen dat wij u van dienst mogen zijn!

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer: 06-30613393.U kunt ook een e-mail sturen naar: info@neemgeenrisico.nl