Herkent u dit? Eigenlijk voelt u zich kerngezond, maar ergens weet u ook dat u een arbeidshandicap hebt en/of dat u een ziekte hebt overwonnen waardoor u geen arbeidsongeschiktheidsverzekering krijgt. Nu begrijpen wij dat als leek, want we weten niet wat voor invloed een en ander kan hebben op een eventuele afkeur. En toch balen we hiervan. Kijk maar naar iemand in een rolstoel, deze kan heel goed zijn werk verrichten. Iemand die leukemie gehad heeft kan heel goed zijn werk verrichten, iemand die last van zijn rug gehad heeft kan heel goed zijn werk verrichten. En toch zijn er verzekeraars die u niet willen accepteren.

Wij accepteren u wel

Wat wij nu leuk vinden, is dat wij wel mensen met een medisch vlekje kunnen verzekeren. Dat geldt niet voor iedereen, maar wel als u de laatste 180 dagen behandelingsvrij bent geweest en als u arbeidsgeschikt bent. Als u de laatste vijf jaar gewoon werkzaam was en korter dan een half jaar arbeidsongeschikt bent geweest, komt u in aanmerking voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering. En ook als u jonger bent dan veertig jaar, niet eerder bent afgewezen voor een AOV én als u een medische uitkeringssituatie voorkomen heeft.

Voorbeeld uit de praktijk

Een jonge ondernemer van 28 jaar wilde als technisch tekenaar voor zichzelf beginnen. Waar hij in het verleden als kind leukemie heeft gehad, konden wij hem een passende arbeidsongeschiktheidsverzekering aanbieden. Andere verzekeraars schrikken hiervan terug. Uiteraard vinden wij het leuk om een arbeidsongeschiktheidsverzekerings-advies te geven, echter, het voor elkaar krijgen dat deze verzekering tot stand komt, is voor ons een kroon op het werk.

Jonge ondernemer met arbeidsongeschiktheidsverzekering, ondanks ziekte in het verleden

Bent u een jonge starter of kent u een twintiger die voor zichzelf wilt beginnen en een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering wenst? Natuurlijk met gunstige voorwaarden, zodat er niet meer premie betaald wordt dan bij een ander.

Wij zien wél de mogelijkheid om u of uw relatie/kennis te verzekeren.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer: 06-30613393.U kunt ook een e-mail sturen naar: info@neemgeenrisico.nl